Keresés a bubb.hu oldalakon:
CRM

CRM

ASQL az APROFIRMA által fejlesztett ügyfélkapcsolati (CRM) és folyamatmenedzsment (BPM) rendszerautószerviz program, autókereskedelmi szoftver, autószerviz ügyvitel
autószerviz szoftver, számlázás, munkalap, raktárkezelő program, autókereskedő program, aut
CRM Rendszer.huIDEASOL CRM rendszer, mert növeli forgalmát, ügyfelei elégedettségét bárhonnan elérhető, nem kell telepíteni, mert így NÖVELI PROFITJÁT!
crm, adatbáziskezelés, adattárolás, crm rendszer
Mini CRM értékesítési rendszerSegít hatékonyan feldolgozni az érdeklődéseket, optimalizálni értékesítési folyamatát, több sikeres értékesítést lezárni. Hatékony CRM rendszer nagy beruházás nélkül.
Mini CRM értékesítési rendszer
Platformfüggetlen fejlesztésElég fontos szempont az, hogy az adott szoftver platformfüggetlen legyen. Hiszen, ha valami platformfüggetlen, akkor bármilyen operációs rendszeren elfut, ez pedig igen nagy előny. Sőt, nemcsak hogy előny, hanem alap elvárás, amit nagyon sok fejlesztő cég nem teljesít, és ez szomorú. Nálunk ilyen probléma nincs, fejlesztőink nagyon értenek a munkájukhoz.
szoftver, web, szoftverfejlesztés, fejlesztés
Small Customer Relationship Management - A Kis Ügyfélkapcsolat MenedzserÜgyfélmenedzsment, CRM az ajánlatadás megkönnyítésére
CRM, crm, Customer Relationship Management, axapta, sap, ügyfélkezel?, ügyfél, feladatkezel?,
SoftwareForever - CRM szoftverNincs a piacon a céljának megfelelő szoftver, vagy már használ egyet, csak az túlságosan elavult? Cégünk erős szoftverfejlesztői tapasztalattal rendelkezik, kizárólag egyedi ügyviteli és vállalatirányítási szoftvereket készít, olyan vállalkozásoknak, akik felismerték, hogy nagyságrendet kell lépniük. A mi célunk, hogy Önnek egy korszerű vállalatirányítási szoftvert készítsünk és vezessünk be!
szoftverfejlesztés, ügyvitel, vállalatirányítás, raktárkezelés, CRM
Az Ügyviteli szoftver linkgyűjtő szerkesztője: Ida

Ügyviteli szoftver

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat